Voor de vereniging

Hoe verzorgen wij uw contributie inning?

Het is van belang dat de contributie inning van een vereniging zo goed mogelijk wordt geïnd. Door NIKKI voor jouw vereniging te laten werken hoeft jouw bestuur zich niet meer te focussen op de inning van deze gelden. NIKKI biedt de leden een optie tot gespreid betalen. Dit alles op een veilige en snelle manier via een iDEAL-betaallink.

Waar kan ik me aanmelden? / Waar kan ik een afspraak maken?

Het is mogelijk om op ieder moment een afspraak te maken met een van onze collega’s. Neem hier contact met ons op of vul het vragenformulier in op de contactpagina. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wanneer kan ik me inschrijven?

Inschrijven of instappen is mogelijk op ieder gewenst moment. Heeft u het idee dat uw vereniging ondersteuning kan gebruiken bij het innen van achterstallige gelden? Maak dan hier vrijblijvend een afspraak aan.

Hoelang duurt het voordat NIKKI te werk kan gaan?

Als uw vereniging een afspraak heeft gemaakt met NIKKI en beide tot een akkoord zijn gekomen, kunnen wij snel starten. Dit proces kunnen wij binnen één week realiseren en direct beginnen met het innen van de contributiegelden.

Werken jullie met iDEAL?

Alle betaling worden via een iDEAL-betaallink gedaan. Nadat u de e-mail heeft ontvangen met daarin een betaallink wordt u via Mollie doorgeleid naar een betaalpagina waar u veilig via uw eigen bank kunt betalen.

Is er een optie tot maandelijkse betaling?

Het is mogelijk om bij NIKKI je contributie op te splitsen in termijnen.

Voor de leden

Hoe betaal ik mijn contributie?

Als de vereniging is overgegaan tot een samenwerking met NIKKI, zorgen wij ervoor dat er binnen een week gestart kan worden met de inning van de contributie. In de eerste mail die de leden zullen ontvangen staan twee opties m.b.t. het betalen van de gelden:

  1. Het volledige bedrag in één keer betalen.
  2. Het bedrag splitsen in termijnen. (kies zelf hoeveel termijnen.)

Nadat er is gekozen voor een van de twee opties, wordt je doorgestuurd via Mollie naar een betaalpagina waar je vervolgens de contributie veilig kunt betalen met je eigen bank. 

Heb je het totale bedrag in één keer betaald, dan ontvang je verder geen mails van NIKKI meer het komende seizoen.

Heb je gekozen voor een termijnbetaling, dan krijg je iedere maand een e-mail of sms met daarin een nieuwe betaallink voor de desbetreffende maand.

Waar kan ik vragen stellen?

Mocht je nog verdere vragen hebben over ons bedrijf of over de gang van zaken m.b.t. jouw vereniging en NIKKI? Dan kan je het contactformulier invullen op onze website of een mailtje sturen naar contact@nikki.nl . Wij proberen zo snel mogelijk te reageren op al je vragen!

Overige

Hoe log ik in MijnNIKKI?

Als je vereniging een akkoord heeft gegeven tot de samenwerking met NIKKI maken wij direct alles gereed. Je krijgt als vereniging inloggegevens voor ‘MijnNIKKI’ en alle communicatiemiddelen voor de leden.

Hoe werkt member gets member?

Het is van belang dat sportvereniging elkaar helpen. Ken jij een vereniging die hulp kan gebruiken op het gebied van contributie inning? Meld die club dan bij ons aan! Wordt deze vereniging lid bij NIKKI dan zijn wij bereid om jouw vereniging een vergoeding te geven van €100,00 per club voor jouw vereniging.

Klik hier om een sportclub aan te melden.

Hoeveel verenigingen werken met NIKKI?

Wij zijn een bedrijf dat zich steeds verder aan het ontwikkelen is. In 2015 zijn wij gestart met NIKKI en hebben inmiddels al grote verenigingen als tevreden klant verdeeld over heel Nederland die wij assisteren op het gebied van contributie inning. Grote sportclubs als ASV Zeeburgia, Sporting 70 en SV Den Hoorn staan in ons klantenbestand.

Ben jij de volgende? Meld je dan aan!

Samenwerken met verenigingen

Het is van belang om financieel gezond te blijven. We merken dat veel sportclubs heel erg blij zijn met NIKKI en grote financiële doelen behalen die voorheen niet gehaald werden. NIKKI is dan ook geen vervanging, maar een aanvulling. Samen gaan wij een samenwerking aan voor de toekomst!

Slechte contributie inning

Slechts 30% van alle sportclubs is financieel gezond. Aan ons de taak om hier verandering in te brengen. Omdat NIKKI werkt met een vriendelijk belteam dat ‘s avonds achter de achterstallige gelden aangaat voor jouw vereniging, hebben wij meerdere jaren op rij een inningspercentage van boven de 90 procent! Hierdoor zijn de clubs financieel gezond en kunnen penningmeesters zich focussen op de core business van de club.