Geen omkijken meer
naar je contributie inning

Sportlink en NIKKI werken samen! Het grote voordeel van deze samenwerking is dat de contributie voor jouw vereniging volledig wordt beheerd, van begin tot eind. In Sportlink worden alle contributie gerelateerde zaken vastgelegd, terwijl NIKKI verantwoordelijk is voor de inning van de contributie. Zodra de betaling is ontvangen, wordt dit direct weerspiegeld in Sportlink. Dit zorgt voor een naadloze stroom van informatie binnen één systeem voor jouw vereniging. Geen zorgen meer over welke leden nog moeten betalen; alles is netjes geregeld.

Logo vna onze partner sportlink

Efficiënt Contributiebeheer met Sportlink

We willen ervoor zorgen dat jouw vereniging de financiën goed op orde heeft. De contributie speelt hierbij een cruciale rol. Met NIKKI en Sportlink ben je verzekerd van deze zekerheid. Sportlink bevat alle ledengegevens, zodat de contributie voor alle leden correct wordt geregeld. NIKKI zorgt volledig voor de inning van de contributiegelden, waarbij persoonlijk contact tussen de leden en NIKKI een belangrijke rol speelt. Het grote voordeel voor jouw club: je hoeft niet langer achter leden aan voor contributiefacturen, want NIKKI regelt het voor jouw club!

Een illustratie van Sportlink.
Foto van een belteam medewerker

Persoonlijk contact met
de leden.

De kracht van persoonlijk contact zit hem in het opbouwen van wederzijdse sympathie en vertrouwen bij de leden. NIKKI gaat in gesprek met de leden en denkt mee aan een oplossing. Het persoonlijke contact leidt tot verrassende inningspercentages.

- Efficiënter oplossen van vragen/problemen;
- Aangaan van langdurige relaties;
- Sneller kansen en mogelijkheden aanbieden.

Het belteam van NIKKI is dagelijks van 08:30 – 21:00 in gesprek met leden. Blijft een reactie uit, dan wordt contact gezocht via e-mail, whatsapp & per brief.

Ontvang een e-mail met alle informatie over NIKKI.

Bedankt! Wij gaan zo snel mogelijk contact met u openemen!
Oops! Er ging iets mis, probeer het nogmaals of bel ons op +31 345 745 980.

Ontzorg jouw club vandaag nog!

Ontzorg jouw vereniging vandaag nog met de uitgebreide oplossingen van NIKKI voor contributie-inning, zakelijk beheer en administratie. NIKKI is erop gericht financiële drempels te verlagen en onnodige tijdverspilling te minimaliseren!

Voetbalveld waarop de bal wordt afgetrapt