Een vergoeding aanvragen? Contributie is geen drempel!

In Nederland groeien gemiddeld 2 à 3 kinderen per klas op in een gezin met geldzorgen. Zij kunnen niet op voetbal, streetdance, judo, zwemles of muziekles. Deze kinderen sporten en spelen vaak alleen.

Niemand buitenspel

Helaas is het voor niet iedereen in Nederland mogelijk om aan sport deel te nemen. Door de combinatie van de huidige economische omstandigheden en een lager inkomen kan het voor ouders moeilijk zijn om de contributie en andere benodigdheden te betalen. NIKKI en ING (Geldfit) slaan de handen ineen om ouders en verenigingen te ondersteunen. Zo kunnen kinderen blijven voetballen en sporten, zelfs wanneer er tijdelijk minder financiële ruimte is.

Kom ik in aanmerking?

Klik hieronder en kom er gelijk achter of je in aanmerking komt voor ondersteuning.

De bal wordt geschoten door een keeper.
Zij aan zij staat een jong voetbalteam.

Geen geld om mee te doen?

Ontdek de mogelijkheden met onze partner JFSC, waar wij samenwerken om sport toegankelijk te maken voor iedereen. Met JFSC kunnen mensen kosteloos genieten van sportactiviteiten, waardoor drempels worden weggenomen en iedereen de kans krijgt om actief deel te nemen. Samen streven we naar een inclusieve sportomgeving waar financiële belemmeringen geen beperking vormen voor het nastreven van een gezonde levensstijl, bekijk welke vergoeding voor u van toepassing is.

Ontvang een e-mail met alle informatie over NIKKI.

Bedankt! Wij gaan zo snel mogelijk contact met u openemen!
Oops! Er ging iets mis, probeer het nogmaals of bel ons op +31 345 745 980.

Ontzorg uw club vandaag nog!

Ontzorg uw vereniging vandaag nog met de uitgebreide oplossingen van NIKKI voor contributie-inning, zakelijk beheer en administratie. NIKKI is erop gericht financiële drempels te verlagen en onnodige tijdverspilling te minimaliseren!

Een foto met een voetballer die de bal schiet.