Skip to main content

Hoe ondersteunen wij uw sportvereniging?

Het is van belang dat de contributie inning van een vereniging zo goed mogelijk wordt geïnd. Door NIKKI voor uw vereniging te laten werken hoeft het bestuur zicht niet meer te focussen op de inning van deze gelden. NIKKI helpt de vereniging de rust weer terug te vinden in de financiën en de contributie 100% te innen.

Waar kan ik mijn sportvereniging aanmelden? / Waar kan ik een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek?

Het is mogelijk om op ieder moment een afspraak te maken met een van onze collega’s. Neem hier contact met ons op of vul het vragenformulier in op de contactpagina. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wanneer kan mijn vereniging starten?

Inschrijven of instappen is mogelijk op ieder gewenst moment. Heeft u het idee dat uw vereniging ondersteuning kan gebruiken bij het innen van achterstallige gelden? Maak dan hier vrijblijvend een afspraak aan.

Hoe snel kan NIKKI starten met het innen van mijn contributie?

Als uw vereniging een afspraak heeft gemaakt met NIKKI en beide tot een akkoord zijn gekomen, kunnen wij snel starten. Dit proces kunnen wij binnen één week realiseren.

Via welke betaalwijze worden de contributiegelden geind?

Alle betalingen worden via iDEAL gedaan. Nadat uw leden de e-mail heeft ontvangen met daarin een betaallink wordt uw lid doorgeleid naar een betaalpagina waar veilig via eigen bank kan worden betaald.

Heb ik inzicht in het inningsproces?

U krijgt als bestuur inloggegevens voor ‘MijnNIKKI’, hiermee kunt u per lid de actuele status bekijken.

Hoe hebben jullie contact met mijn verenigingsleden?

Via e-mail, whatsApp of telefonisch op werkdagen tussen 08:30 uur en 21:00 uur.

Hoe gaan jullie met de persoonsgegevens van de vereniging om?

MOLLIE welke onze betaallinks produceert. MOLLIE is ISO gecertificeerd. Ook werken wij met Yazoom, dit is ons NIKKI systeem waarin wij werken. Het systeem daarvan draait op een private server (DCG), dit datacenter is ISO-27001 gecertificeerd. Yazoom beschikt over een VOG met minimaal de functieaspecten 11,12 en 13. Ieder die vanuit Yazoom toegang heeft tot de data op de server, deze data is beveiligd middels een 256bit AES encryptie. Backups worden ook beveiligs middels een 256bit encryptie en vervolgens opgeslagen in 3 Nederlandse datacentra. Onze medewerkers hebben ook een dubbele authenticater en zijn niet zomaar tot alles bevoegd in het systeem en dit is per werknemer ingesteld.

Hoeveel verenigingen werken met NIKKI?

In 2015 zijn wij gestart met NIKKI en hebben inmiddels al grote verenigingen als tevreden klant verdeeld over heel Nederland die wij assisteren op het gebied van contributie inning. Grote sportclubs als ASV Zeeburgia, ASV Arsenal, Nieuw Woensel, FC Eindhoven, VVSB, Sporting 70 en SV Den Hoorn staan in ons klantenbestand. Benieuwd naar verenigingen in uw omgeving? We sturen u graag referenties toe!

Hoe werkt member gets member?

Het is van belang dat sportvereniging elkaar helpen. Kent u een vereniging die hulp kan gebruiken op het gebied van contributie inning? Meld die club dan bij ons aan! Wordt deze vereniging partner van NIKKI dan zijn wij bereid om uw sportvereniging een vergoeding te geven van €100,00 per club.

Klik hier om een sportclub aan te melden.

Samenwerken met verenigingen

Het is van belang om financieel gezond te blijven. We merken dat veel sportclubs heel erg blij zijn met NIKKI en grote financiële doelen behalen die voorheen niet gehaald werden. NIKKI is dan ook geen vervanging, maar een aanvulling. Samen gaan wij een samenwerking aan voor de toekomst!

Slechte contributie inning

Slechts 30% van alle sportclubs is financieel gezond. Aan ons de taak om hier verandering in te brengen. Omdat NIKKI werkt met een vriendelijk belteam dat ‘s avonds achter de achterstallige gelden aangaat voor uw vereniging, hebben wij meerdere jaren op rij een inningspercentage van boven de 95 procent! Hierdoor zijn de clubs financieel gezond en kunnen penningmeesters zich focussen op de core business van de club.

Mijn vraag staat er niet tussen?

Via ons contactformulier kunt u uiteraard geheel vrijblijvend uw vraag stellen aan een van onze collega’s. Ook kunt u contact opnemen via 0345 – 745 980 of via contact@nikki.nl

 

We vertellen u graag meer!