Blogs
NIKKI werkt samen met Jeugd Fonds Sport & Cultuur Amsterdam

NIKKI werkt samen met Jeugd Fonds Sport & Cultuur Amsterdam

Het logo van NIKKI, een oranje cirkel waar in het midden NIKKI staat.
NIKKI
April 26, 2024

NIKKI en JFSCA werken samen. Het JFSCA zorgt ervoor dat kinderen van ouders met beperkte financiële middelen, toch de mogelijkheid krijgen om te sporten, een zwemdiploma te behalen of culturele lessen te volgen. Dit wordt bereikt door middel van donateurs en sponsoren, naast subsidie van de gemeente en rijksoverheid. Het JFSCA is eenvoudig aan te vragen via de website of bij een intermediair (maatschappelijk werk, ouder- kindadviseur, juf of meester) in de buurt. NIKKI bundelt de krachten met het JFSCA om niet alleen het innen van contributie eenvoudiger te maken, maar ook om de clubs meer te ontzorgen wat betreft deze handelingen.

Vroeger lag de verantwoordelijkheid bij NIKKI, in samenwerking met de vereniging, om de contributiegelden te innen voor de leden die gebruikmaakten van JFSCA. Dit was een tijdrovend proces, aangezien er een uitgebreide procedure gevolgd moest worden voordat we de betaling van een lid konden afronden. Doordat NIKKI nu direct communiceert met het JFSCA, hoeft NIKKI niet meer te schakelen met een vereniging. Wij ontvangen nu rechtstreeks goedkeuring vanuit het JFSCA, waardoor wij direct een factuur kunnen genereren voor JFSCA, die vervolgens het bedrag rechtstreeks aan de vereniging kan overmaken. Dit proces draagt niet alleen bij aan het gemak voor de vereniging, maar ook aan het ontzorgen van een vereniging en haar leden.

NIKKI beperkt zich niet tot samenwerking met alleen het JFSCA, maar biedt ook passende richtlijnen voor verschillende andere vergoedingen. We streven voortdurend naar nieuwe ontwikkelingen om niet alleen leden, maar ook de verenigingen zelf zo effectief mogelijk te ontzorgen. Als u vragen heeft over de mogelijkheden met betrekking tot vergoedingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze website of stuur een e-mail naar contact@nikki.nl.

Share this post
Ook nieuwsgierig naar andere blogs?

NIKKI werkt samen met Jeugd Fonds Sport & Cultuur Amsterdam

NIKKI en JFSCA werken samen om kinderen van financieel beperkte ouders sport- en cultuurkansen te bieden. NIKKI vereenvoudigt het contributie inningsproces, ontzorgt verenigingen, en biedt ook richtlijnen voor andere vergoedingen. Neem voor vragen contact op via de website of contact@nikki.nl.

NIKKI werkt samen met Sportlink

NIKKI en Sportlink vereenvoudigen contributie inning voor sportverenigingen. NIKKI regelt de inning, verenigingen behouden controle via Sportlink. Geen extra kosten, inclusief automatische incasso opties en ondersteuning voor Jeugdfonds-leden. Voor details, contacteer NIKKI.

Ontvang een e-mail met alle informatie over NIKKI.

Bedankt! Wij gaan zo snel mogelijk contact met u openemen!
Oops! Er ging iets mis, probeer het nogmaals of bel ons op +31 345 745 980.

Ontzorg uw club vandaag nog!

Ontzorg uw vereniging vandaag nog met de uitgebreide oplossingen van NIKKI voor contributie-inning, zakelijk beheer en administratie. NIKKI is erop gericht financiële drempels te verlagen en onnodige tijdverspilling te minimaliseren!

Een foto met een voetballer die de bal schiet.