Skip to main content

Gratis contributie inning voor uw vereniging

NIKKI is de online penningmeester voor verenigingen en sportclubs en de enige echte gratis oplossing voor contributie inning. Het is voor de vereniging namelijk van belang om financieel gezond te zijn. Wij ondersteunen hen daarbij door de inning van de contributiegelden op ons te nemen en dit op een zo professioneel en vriendelijk mogelijke manier te ontvangen.

Welke voordelen biedt NIKKI?
Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Interesse?

Gratis voor sportverenigingen
Vertegenwoordigd door heel Nederland
Altijd een ambassadeur in uw omgeving
Eigen belteam (08.30 – 21.00)

Alle voordelen van NIKKI

Kiezen voor NIKKI brengt veel voordelen met zich mee. Het belangrijkste voordeel voor sportclubs is dat NIKKI volledig gratis is! Veel sportclubs betalen jaarlijks namelijk enorme bedragen aan services die contributiegelden voor hen innen. Vaak zijn dit verborgen kosten zoals kosten per verzonden betaalherinnering of extra kosten voor mutatieverwerking. Vervolgens worden deze kosten voor lief genomen ‘omdat dat is hoe het overal gaat’.

NIKKI is het tegengeluid in de contributie inning. NIKKI is er voor clubs! Daarom hebben we de voordelen voor uw club op een rij gezet in een overzichtelijke infographic.

Samen voor goud

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Sales afspraak

Afspraken reglement
Werkwijze en tijdlijn maken

Leden vereniging
informeren

Uploaden leden
in NIKKI

Club volledig ingericht
(binnen een week)

Meer betalingsflexibiliteit voor leden

Betalen in termijnen
eenmalige administratiekosten
per seizoen per lid

De eerste optie is om de contributie te verdelen in een aantal termijnen. Bij een maandelijkse termijnbetaling worden er eenmalig administratiekosten in rekening gebracht per seizoen per lid (10% van de totale contributie tot een maximum van €19,00) welke worden verdeeld over de maandelijkse termijnen.

Van de leden kiest het liefst voor gespreide betaling

Betalen in één keer
geen administratiekosten

De tweede optie is om het volledige contributiebedrag in één keer te betalen. Hier worden géén administratiekosten voor gevraagd.

Van de leden kiest voor een eenmalige betaling

Supersnel van start

Wij hebben slechts een paar dagen nodig om uw club in te richten. Er hoeven namelijk geen moeilijke of ingewikkelde koppelingen gemaakt te worden. Zo kan NIKKI binnen 1 week aan de slag om uw vereniging te ontzorgen. Instappen is op ieder gewenst moment mogelijk. De inning van de gelden is één van de belangrijkste pijlers in het bestaansrecht van de vereniging en daarom is de volledige inning van de contributiegelden cruciaal. NIKKI is een verlengstuk van de vrijwilliger en biedt daardoor zekerheid aan de vereniging, wij gaan niet
weg!

Vraag een gesprek aan!
020
040
010
070

Samen voor goud

De inning van de gelden is één van de belangrijkste pijlers in het bestaansrecht van de vereniging en daarom is de volledige inning van de contributiegelden cruciaal. NIKKI is een verlengstuk van de vrijwilliger en biedt daardoor zekerheid aan de vereniging, wij gaan niet weg!

Vraag gesprek aan!
030
0118
024
033

Reviews van enkele klanten

Achilles '29Bestuur

Wij worden volledig ontzorgd

CJVVPenningmeester

Wij worden al 4 jaar ontzorgd

GVV GeldermalsenPenningmeester

NIKKI ontzorgt ons door de contributiegelden te innen

VV HBOKPenningmeester

NIKKI maakt waar, waar ze voor staan

HVV HelmondPenningmeester

Contributie Gigant

SV LoosduinenPenningmeester

NIKKI is van Champions League niveau

Joey’s GymEigenaar

Klantvriendelijk, oplossingsgericht en ontzorgend

SC ZoelenPenningmeester

NIKKI is onze 12e man

TheolePenningmeester

Als vereniging worden wij door NIKKI ontzorgd van een tijdrovende taak. Hierdoor kunnen wij als bestuur focussen op andere zaken.

VVJPenningmeester

NIKKI ontzorgt

ZeeburgiaBestuur

Met NIKKI kan je makkelijk ver komen

Vraag gesprek aan!

Interesse?

NIKKI komt graag langs om in een vrijblijvend gesprek samen met u te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. NIKKI is overdag en in de avonduren beschikbaar. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.