NIKKI is de online penningmeester voor verenigingen en de enige echte oplossing voor contributie inning. Het is voor de vereniging namelijk van belang om financieel gezond te zijn. Wij ondersteunen hen daarbij door de inning van de contributiegelden op ons te nemen en dit op een zo professioneel en vriendelijk mogelijke manier te ontvangen.

NIKKI probeert de vereniging zoveel mogelijk te ontzorgen in de werkzaamheden rondom contributie inning. Het resultaat is een zeer hoog percentage aan inning, op een sympathieke, persoonlijke manier.

Neem contact met ons op

NIKKI werkt met een menselijk team. De leden die de contributiegelden niet hebben betaald zullen opgebeld worden door één van onze professioneel opgeleide medewerkers die ervoor zorgen dat alle gelden uiteindelijk betaald worden en terecht komen bij de vereniging. Ons eigen belteam (beschikbaar tot 21:00 uur) werkt oplossingsgericht en zal op een vriendelijke toon contact opnemen met de leden.

NIKKI ontzorgt nog verder: de gemeentelijke subsidies/bijdragen, wasgelden, vrijwilligersbijdragen, inschrijfgelden, rode- en gele kaarten en boetes kunnen allemaal via NIKKI geïnd worden. Daarnaast worden ook de mutaties gratis verwerkt in Sportlink, waardoor de vereniging ieder seizoen eindigt met een geheel schoon en up-to-date ledenbestand.

NIKKI biedt de leden aan om de contributie op verschillende manieren te voldoen:

  • De eerste optie is om de contributie te verdelen in 10-maandelijkse termijnen.
  • De tweede optie is om het volledige contributiebedrag in één keer te betalen.

Alle leden krijgen de mogelijkheid om de betaling van de contributie in orde te maken via een iDEAL-betaallink die zij ontvangen via e-mail of sms. Gemiddeld kiest 40% van de leden ervoor om de contributie in termijnen te betalen, omdat zij liever een lager bedrag per maand betalen dan een groot bedrag in één keer. Veel verenigingen ervaren ook een ledengroei door het aanbieden van de maandelijkse termijnbetaling.

De optimale samenwerking

Belangrijk om te weten is dat NIKKI geen vervanging is, maar een ondersteuning. Het innen van de contributie is namelijk één van de vele werkzaamheden van een penningmeester. Door deze ondersteuning zorgen wij ervoor dat de bestuursleden meer tijd hebben voor andere belangrijke zaken. De penningmeester heeft altijd online inzicht in de voortgang van het contributie inning proces. Daarnaast bestaat er een takenbak tussen NIKKI en de penningmeester om online snel vragen te stellen en te beantwoorden. Het is van belang dat NIKKI een sterke en vertrouwde band heeft met het bestuur én de leden van de vereniging voor een optimale samenwerking!

Snel aan de slag!

Wij hebben slechts een paar dagen nodig om uw club in te richten. Er hoeven namelijk geen moeilijke of ingewikkelde koppelingen gemaakt te worden. Zo kan NIKKI binnen 1 week aan de slag om uw vereniging te ontzorgen. Instappen is op ieder gewenst moment mogelijk.

De inning van de gelden is één van de belangrijkste pijlers in het bestaansrecht van de vereniging en daarom is de volledige inning van de contributiegelden cruciaal. NIKKI is een verlengstuk van de vrijwilliger en biedt daardoor zekerheid aan de vereniging, wij gaan niet weg!

Neem contact met ons op

Met elke vereniging worden afspraken gemaakt met betrekking tot reglementen en werkwijzen van de club. Ook wordt voor het hele seizoen een tijdlijn uitgestippeld. De club heeft persoonlijk contact middels een relatiebeheerder. Op deze manier kan NIKKI precies de regels volgen en daadwerkelijk de betreffende vereniging of sportclub op maat ontzorgen.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? NIKKI komt graag langs om in een vrijblijvend gesprek samen met u te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. NIKKI is overdag en in de avonduren beschikbaar. U kunt een afspraak maken door op de knop ‘maak een afspraak’ te klikken bovenaan de balk en misschien zien wij u dan binnenkort!