Skip to main content

NIKKI is de online penningmeester voor verenigingen en de enige echte oplossing voor contributie inning. Het is voor de vereniging namelijk van belang om financieel gezond te zijn, de volledige inning van de contributiegelden is cruciaal. NIKKI helpt de vereniging daarbij door de inning van de contributiegelden op zich te nemen en dit op een zo professioneel en vriendelijk mogelijke manier te innen. NIKKI werkt in opdracht en binnen de regels van de vereniging en probeert de vereniging zo veel mogelijk te ontzorgen. Het resultaat is een zeer hoog percentage aan inning, op een sympathieke en persoonlijke manier. NIKKI is eigenlijk een verlengstuk van de vrijwilliger en biedt door haar hulp zekerheid aan de vereniging.

Neem contact met ons op

NIKKI werkt met een menselijk team naast haar systeem. De leden die de contributiegelden nog niet hebben betaald zullen opgebeld worden door een van onze professioneel opgeleide medewerkers die ervoor zorgen dat alle gelden uiteindelijk betaald worden aan de vereniging. NIKKI’s eigen belteam (beschikbaar tot 21:00 uur) werkt oplossingsgericht en zal op een vriendelijke toon contact opnemen met de leden.

Uiteraard ontzorgt NIKKI nog verder: de gemeentelijke subsidies/bijdragen, wasgelden, vrijwilligersbijdragen, inschrijfgelden, rode- en gele kaarten en boetes kunne allemaal via NIKKI geïnd worden. Daarnaast worden ook de mutaties gratis verwerkt in Sportlink, waardoor de vereniging ieder seizoen eindigt met een geheel schoon en up-to-date ledenbestand.

Wanneer het lid niet de financiële mogelijkheden heeft om contributie te betalen om uw kind te laten sporten, kunt u bij verschillende partijen een aanvraag doen voor een financiële bijdrage. De aanvraag voor een bijdrage wordt gedaan door een intermediair. Dit is bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of medewerker sociaal wijkteam. In onze FAQ leest u meer over deze eventuele vergoedingen en hoe u deze kunt aanvragen.

Leden van een vereniging welke samenwerkt met NIKKI, kunnen tevens kiezen voor maandelijkse termijnen. Uiteraard mag het lid de contributie ook in één keer betalen. Heeft een lid minder budget en komt het lid in aanmerking voor een vergoeding? Ook dit is bij NIKKI bekend en wordt gemonitord voor de vereniging. Bijvoorbeeld bij: JFS, U-pas, Stadspas, Stichting Leergeld, Ooievaarspas etc.

Via e-mail, SMS of Whatsapp ontvangt u een iDEAL-betaallink om de contributie te voldoen aan uw sportvereniging. Via de iDEAL-betaallink wordt u doorgestuurd via Mollie naar een betaalpagina waar u vervolgens de contributie voor uw sportvereniging veilig kunt betalen met uw eigen bank. Heeft u het totale bedrag in één keer betaald, dan ontvangt u verder geen e-mails van NIKKI meer het komende seizoen. Heeft u gekozen voor een termijnbetaling, dan krijgt u iedere maand een e-mail of sms met daarin een nieuwe betaallink voor de desbetreffende maand.

De optimale samenwerking

Het belangrijkste om te weten is dat NIKKI absoluut geen vervanging is, maar een ondersteuning van de sportvereniging. Het innen van de contributiegelden is namelijk één van de vele werkzaamheden van een penningmeester. Door deze ondersteuning zorgen wij ervoor dat de bestuursleden meer tijd hebben voor andere belangrijke zaken, contributie inning is namelijk een van de meest tijdrovende taken. De penningmeester heeft altijd online inzicht in de voortgang van het contributie inning proces. Daarnaast bestaat er een takenbak tussen NIKKI en de penningmeester om online snel vragen te snellen en te beantwoorden. Het bestuur krijgt dan ook bij ons een vast contactpersoon welke tevens minimaal één keer per jaar bij u langskomt op de vereniging om de voortgang te bespreken en twee tot drie keer per jaar telefonisch graag de stand van zaken aan u terugkoppelt. Het is namelijk van belang dat NIKKI een sterke en vertrouwde band heeft met het bestuur en de leden van de vereniging voor een optimale samenwerking.

Snel aan de slag!

NIKKI heeft slechts een paar dagen nodig om uw vereniging op te starten. Er hoeven namelijk geen moeilijke koppelingen gemaakt te worden. Zo kan NIKKI binnen 1 week aan de slag om uw vereniging te ontzorgen. Instappen is op ieder gewenst moment mogelijk.

Met iedere vereniging worden afspraken gemaakt met betrekking tot regelementen en werkwijze van de vereniging. Ook wordt voor het hele seizoen een tijdlijn uitgestippeld. Op deze manier kan NIKKI precies de regels volgen van de vereniging en kan NIKKI hulp aan bieden op maat.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? NIKKI komt graag langs om in een vrijblijvend gesprek samen met u te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. NIKKI is overdag en in de avonduren beschikbaar. U kunt een afspraak maken door op de knop ‘maak een afspraak’ te klikken bovenaan de balk en misschien zien wij u dan binnenkort!