Skip to main content

NIKKI is de online penningmeester voor sportverenigingen en biedt de enige complete oplossing voor het innen van contributie. Het is voor de vereniging van groot belang om financieel gezond te blijven. Wij ondersteunen de vereniging hierbij door de inning van de contributiegelden op ons te nemen en dit op een zo professioneel en vriendelijk mogelijke wijze uit te voeren. Het resultaat is een hoog percentage aan inning, op een sympathieke, persoonlijke manier. NIKKI handelt in opdracht van en binnen de regels van de vereniging en probeert de vereniging zo veel mogelijk te ontzorgen. NIKKI begrijpt namelijk hoe lastig het is om vrijwilligers te vinden die deze tijdsintensieve taak willen vervullen. Prettig is dat NIKKI als enige partij in Nederland een koppeling heeft met SportLink.

Neem contact met ons op

NIKKI werkt samen met een menselijk team naast haar eigen systeem. Leden die de contributiegelden nog niet hebben betaald, zullen worden gebeld door een van onze professioneel opgeleide medewerkers. Zij zorgen ervoor dat alle gelden uiteindelijk worden overgemaakt naar de vereniging. NIKKI’s eigen belteam, dat beschikbaar is tot 21:00 uur, handelt oplossingsgericht en neemt op vriendelijke wijze contact op.

Daarnaast biedt NIKKI verdere ontzorging: gemeentelijke subsidies/bijdragen, wasgelden, vrijwilligersbijdragen, inschrijfgelden, rode- en gele kaarten en boetes kunnen allemaal via NIKKI worden geïnd. Dankzij de samenwerking met SportLink kan met één druk op de knop een koppeling worden gemaakt. Dit maakt het mogelijk om mutaties ook in SportLink te verwerken, waardoor de vereniging elk seizoen eindigt met een volledig schoon en up-to-date ledenbestand, zonder verdere zorgen.

Indien een lid niet over de financiële middelen beschikt om de contributie te betalen voor de sportbeoefening van hun kind, kan een aanvraag worden ingediend voor een financiële bijdrage bij verschillende instanties. Een intermediair, zoals een leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of medewerker van het sociaal wijkteam, kan namens u een aanvraag indienen. In onze FAQ leest u meer over mogelijke vergoedingen en hoe u deze kunt aanvragen.

 

 

Natuurlijk kan een lid van een vereniging die samenwerkt met NIKKI ervoor kiezen om de betaling in 10 maandelijkse termijnen te voldoen. Tevens heeft het lid de mogelijkheid om de contributie in één keer te betalen. Indien het lid over beperktere financiële middelen beschikt en in aanmerking komt voor een vergoeding, is dit eveneens bekend bij NIKKI. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld JFS, U-pas, Stadspas, Stichting Leergeld, Ooievaarspas, en dergelijke.

Via e-mail, SMS of WhatsApp ontvangt het lid een iDEAL-betaallink om de contributie aan uw sportvereniging te voldoen. Met behulp van de iDEAL-betaallink wordt het lid doorgestuurd naar een betaalpagina via Mollie. Hier kan het lid veilig de contributie voor uw sportvereniging betalen via zijn of haar eigen bank. Indien het lid het volledige bedrag in één keer betaalt, zullen er gedurende het komende seizoen geen verdere e-mails van NIKKI worden verstuurd. Als het lid echter heeft gekozen voor termijnbetaling, ontvangt hij of zij maandelijks een e-mail of sms met een nieuwe betaallink voor de betreffende maand.

Het belangrijkste om te weten is dat NIKKI absoluut geen vervanging is, maar een ondersteuning biedt aan de sportvereniging. Het innen van contributiegelden is slechts een van de vele taken van een penningmeester. Door deze ondersteuning zorgen wij ervoor dat de bestuursleden meer tijd hebben voor andere belangrijke zaken, omdat contributie-inning een van de meest tijdrovende activiteiten is. De penningmeester heeft te allen tijde online inzicht in de voortgang van het contributie-inningsproces. Daarnaast is er een takenbak tussen NIKKI en de penningmeester om snel online vragen te stellen en te beantwoorden.

Het bestuur heeft bij ons een vast contactpersoon, die tevens minimaal één keer per jaar een bezoek aan uw vereniging brengt om de voortgang te bespreken. Daarnaast zal deze contactpersoon twee tot drie keer per jaar telefonisch de stand van zaken aan u terugkoppelen. Het is namelijk van groot belang dat NIKKI een sterke en vertrouwde band opbouwt met het bestuur en de leden van de vereniging voor een optimale samenwerking.

NIKKI heeft slechts enkele dagen nodig om de opstart van uw vereniging te verzorgen. Er is namelijk geen noodzaak voor ingewikkelde koppelingen. Zo kan NIKKI binnen één week aan de slag gaan om uw vereniging te ontlasten. Instappen is op elk gewenst moment mogelijk.

Met elke vereniging worden afspraken gemaakt met betrekking tot reglementen en de werkwijze van de vereniging. Daarnaast wordt een tijdlijn voor het hele seizoen vastgesteld. Op deze manier kan NIKKI nauwgezet de regels van de vereniging volgen en op maat ondersteuning bieden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? NIKKI komt graag langs voor een vrijblijvend gesprek om samen met u te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. NIKKI is beschikbaar zowel overdag als in de avonduren. U kunt een afspraak maken door bovenaan de balk op de knop ‘Maak een afspraak’ te klikken. Misschien ontmoeten we u binnenkort wel!