Skip to main content

Waarom is mijn betaling terug overgemaakt?

U kunt niet handmatig overmaken naar het rekeningnummer van Mollie, waarmee wij onze iDEAL-betaallinks versturen. U ontvangt dan het betaalde bedrag terug op uw rekening. U kunt de iDEAL-betaallink vanuit de e-mail gebruiken voor de betaling van uw contributie.

Ik heb mijzelf reeds uitgeschreven, hoezo ontvang ik nog contributie betaalverzoeken?

Soms bent u nog contributie verschuldigd aan uw sportvereniging wanneer u (te laat) heeft uitgeschreven. Schrijf uzelf altijd schriftelijk uit via de website. Voor meer informatie kunt u altijd uw uitschrijfbewijs via contributie@nikki.nl e-mailen, we kijken graag met u mee.

Waarom is mijn automatische incasso nog niet afgeschreven?

NIKKI werkt niet via automatische incasso. U krijgt van ons via e-mail een iDEAL-betaallink waarmee u uw contributie kunt betalen.

Waar pas ik mijn contactgegevens aan?

Indien u nieuwe gegevens wilt doorgeven kunt u een e-mail sturen naar contributie@nikki.nl. Wij passen dit graag voor u aan.

Ik heb geen e-mail van NIKKI gekregen?

Het komt wel eens voor dat onze e-mail in uw spam box terecht is gekomen. Ook kan het zijn dat uw gegevens niet up-to-date zijn, u kunt dan een e-mail sturen naar contributie@nikki.nl. Wij passen dit graag voor u aan!

Ik wil graag een factuur ontvangen.

Helaas mag NIKKI geen factuur voor u opmaken. De factuur kan bij uw eigen vereniging worden opgevraagd, met daar op de gegevens van uw sportvereniging.

Hoe betaal ik mijn contributie?

Via e-mail, SMS of Whatsapp ontvangt u een iDEAL-betaallink om de contributie te voldoen aan uw sportvereniging. Via de iDEAL-betaallink wordt u doorgestuurd via Mollie naar een betaalpagina waar u vervolgens de contributie voor uw sportvereniging veilig kunt betalen met uw eigen bank.

Heeft u het totale bedrag in één keer betaald, dan ontvangt u verder geen e-mails van NIKKI meer het komende seizoen. Heeft u gekozen voor een termijnbetaling, dan krijgt u iedere maand een e-mail of sms met daarin een nieuwe iDEAL-betaallink voor de desbetreffende maand.

Is NIKKI bekend met eventuele vergoedingen?

Wanneer u niet de financiële mogelijkheden hebt om contributie te betalen om uw kind te laten sporten, kunt u bij verschillende partijen een aanvraag doen voor een financiële bijdrage. De aanvraag voor een bijdrage wordt gedaan door een intermediair. Dit is bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of medewerker sociaal wijkteam.

Bijvoorbeeld het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch lid kunnen worden van een sportclub.

Sporten is een belangrijke buitenschoolse activiteit voor kinderen. Daarom werken de lokale Leergeld stichtingen nauw samen met lokale sportclubs. Kinderen die niet sporten omdat daar geen geld voor is, kunnen lid worden van deze clubs. Leergeld betaalt dan de contributie direct aan de vereniging.

De Ooievaarspas biedt korting op allerlei activiteiten op het gebied van sport, cultuur, contributie, lidmaatschap en entree. De Ooievaarspas is voor inwoners van Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk met een laag inkomen.

De U-pas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in de gemeenten Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht. Met de U-pas kan het hele gezin meedoen aan sportieve en culturele activiteiten

Ben jij nog geen 18 jaar en wil jij voetballen, tennissen, basketballen judoën, turnen of een andere leuke sport doen? Meld je dan zelf aan met je Stadspas bij de sportclub van je keuze. De gemeente Amsterdam betaalt (mee aan) jouw sportabonnement.

De Gelrepas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in de gemeenten Arnhem, Duiven, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar. Leeftijd maakt niet uit, de pas is voor iedereen! Gelderland ligt voor je open met de Gelrepas. Jong of oud, de pas is voor iedereen. Met je tegoed sporten, op muziekles of naar workshops.

De Nieuwegein Stadspas is een initiatief van de gemeente Nieuwegein en onze partners: vele Nieuwegeinse organisaties en personen die iets moois aanbieden op het gebied van sport, cultuur en recreatie. 

Stichting Meedoen in Rotterdam helpt kinderen van 4 tot 18 jaar van ouders die een inkomen hebben van maximaal € 1600,- netto voor alleenstaande ouders en € 1800,- voor twee-ouder gezinnen. Ook huishoudens met een hoger inkomen die zijn toegelaten tot een schuldsaneringstraject van de Kredietbank kunnen een aanvraag bij ons indienen. Juist voor deze huishoudens en hun schoolgaande kinderen kan Meedoen in Rotterdam een welkome ondersteuning bieden.

etc.

Waar kan ik vragen stellen?

Mocht u vragen hebben over de gang van zaken m.b.t. uw vereniging of over uw contributie? Dan kunt u het contactformulier invullen op onze website of een e-mail te sturen onder vermelding van naam, clubnaam en lidnummer naar contributie@nikki.nl . Wij proberen zo snel mogelijk te reageren op al uw vragen!

Is er een optie tot maandelijkse betaling?

Uiteraard kan een lid van een vereniging die samenwerkt met NIKKI kiezen voor betaling in maandelijkse termijnen. Ook mag het lid de contributie in één keer betalen.

Mijn contributiebedrag klopt niet, kunnen jullie dit aanpassen?

We verwijzen u graag door naar de website van uw sportvereniging. Hierop staan alle juiste tarieven vermeld in combinatie met de regelementen omtrent de contributiegelden.

Daarnaast kan het totaalbedrag ook opgebouwd zijn uit bijvoorbeeld: inschrijfgeld, vrijwilligersbijdrage, rode- en gele kaarten, boetes, kledingbijdrage, selectiebijdrage, wasgelden etc.

Mijn vraag staat er niet tussen?

Mocht u vragen hebben over de gang van zaken m.b.t. uw vereniging of over uw contributie? Dan kunt u het contactformulier invullen op onze website of een e-mail te sturen onder vermelding van naam, clubnaam en lidnummer naar contributie@nikki.nl of neem telefonisch contact op via 0345 – 745 980 om in contact te komen met een van onze medewerkers. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren op al uw vragen!