Visie
NIKKI EN IEDEREEN LID VAN EEN SPORTCLUB.
NIKKI EN IEDEREEN LID VAN EEN SPORTCLUB.

NIKKI vindt dat iedereen lid moet kunnen zijn van een sportclub, dat het persoonlijke aandacht vraagt om contributie inning op een warme en professionele manier uit te voeren. NIKKI’s ervaring is een zeer hoog percentage inning, op een sympathieke, persoonlijke manier. Een mooie aanvulling is dat Nikki kosteloos werkt voor de vereniging.

NIKKI EN LUISTEREN.
NIKKI EN LUISTEREN.

We hebben onze pakket ledenadministratie in 2019, net als in 2018, geprofessionaliseerd op verzoek van de sportclubs. We hebben een social media pakket in voorbereiding om leden te behouden en zelfs nieuwe leden te werven.

NIKKI EN DE HELE BOEKHOUDING.
NIKKI EN DE HELE BOEKHOUDING.

NIKKI heeft een professioneel werkend boekhoudpakket operationeel vanaf aanvang 2019, samen gesteld op het eisenpakket van een groot aantal sportclubs. Uw boekhouding via NIKKI betekent altijd financieel voordeel voor de vereniging.

NIKKI EN ONTZORGEN.
NIKKI EN ONTZORGEN.

NIKKI neemt de club de financiële zorgen uit handen. NIKKI wil Nederlands grootste aanbieder van financiële ontzorging voor sportclubs zijn, maar vooral wil ze de béste zijn. Het bestuur, met name de penningmeester en de ledenadministratie, worden op hoge mate ontzorgd doordat NIKKI veel werkzaamheden uit handen neemt.

NIKKI EN GEZAMENLIJKE INKOOP
NIKKI EN GEZAMENLIJKE INKOOP

NIKKI onderzoekt nu de mogelijkheden van gezamenlijke inkoop als speerpunt voor 2019. We houden je daarvan op de hoogte met onze nieuwsbrieven.

MISSIE
Het gaat bij een sportclub vaak om het verschil tussen een continue hoge contributie opbrengst of een fors bedrag dan niet geïnd wordt. Het is onze missie zo dicht mogelijk bij die 100% inning te scoren. Sympathiek, maar ook aanhoudend. Vandaar dat we ons niet alleen met de inning bezighouden met veel meer producten.
AMBITIE

De grootste worden van Nederland Sportland is zo gemakkelijk gezegd. Wij willen nóg liever de beste worden. We willen onze kleinkinderen met trots uit kunnen leggen dat NIKKI in de 20e eeuw beduidend heeft bijgedragen aan de mogelijkheid dat ieder kind kan sporten!

Dat NIKKI de financiële stabiliteit van al ‘haar’ sportclubs heeft helpen handhaven! Mooi toch?


AANVRAAG GESPREK

We geven regelmatig NIKKI colleges, waar het bestuur en/of de penningmeester uitnodigen om onze visie en werkwijze te horen. We koppelen dit vaak aan een sportevenement bij jou in de buurt. Wil je een keer aanschuiven? Stuur een mail naar college@nikki.nl

Gewoon een 1:1 afspraak om kennis te maken en kennis te verdiepen? Doen we graag, in de tijd van een lekker kopje koffie, kunnen we je onze werkwijze uiteen zetten. Stuur een mail naar contact@nikki.nl


Alles over NIKKI