Skip to main content

Contributie inning was nog nooit zo gemakkelijk! Dankzij de samenwerking tussen NIKKI en Sportlink is het beheren van de contributies voor sportverenigingen een eenvoudige taak. Deze samenwerking zorgt ervoor dat het beheren van de contributie gemakkelijker verloopt dan ooit. Wij nemen u dan ook graag mee in de samenwerking tussen NIKKI en Sportlink.

Het innen van de contributie kan soms als een uitdaging worden ervaren, vooral wanneer leden niet willen betalen. Het herinneren van leden die nog moeten betalen kan een langdurige en lastige dagtaak zijn voor de verenigingen. Hier komt de sterke samenwerking tussen Sportlink en NIKKI om de hoek kijken.
NIKKI is de enige contributiepartner van Sportlink. Wij zijn deze samenwerking aangegaan om in de toekomst nog efficiënter te werk te kunnen gaan voor de sportverenigingen. Wat is nou het grootste voordeel van deze samenwerking?

De contributie inning wordt volledig uit handen genomen en beheerd door NIKKI, terwijl alle relevante informatie nog steeds centraal wordt bijgehouden in het Sportlink Club Contributie-systeem. Dit betekent dat verenigingen de controle houden over hun contributiegegevens, terwijl NIKKI de vereniging volledig kan blijven ontzorgen.

Waarom kiezen voor NIKKI:
1.    Toegang tot de financiële administratie: NIKKI heeft geen toegang nodig tot de financiële administratie van de vereniging. Alles wordt geregeld via Sportlink Club Contributie. Met behulp van een API-koppeling worden alleen openstaande posten overgedragen aan NIKKI, waardoor de vereniging de volledige controle behoudt over de gegevens van de leden.
2.      Automatische incasso: Als vereniging heeft u verschillende keuzemogelijkheden als het gaat om automatische incasso’s. U kunt ervoor kiezen om de contributie van alle leden zelf te innen via automatische incasso en NIKKI te laten helpen met het innen van de openstaande gestorneerde posten. Echter kunt u NIKKI ook de volledige contributie inning laten afhandelen, terwijl de basis gewoon in Club Contributie blijft voor administratieve doeleinden.
3.     Geen kosten: Een groot voordeel voor de vereniging is dat ze geen kosten hebben aan NIKKI, met uitzondering van de transactiekosten van de iDEAL-betaallink. Kiest een lid bij NIKKI voor een eenmalige betaling van de contributie, dan heeft het lid ook geen extra kosten. Als leden ervoor kiezen om in termijnen te betalen, zijn er extra servicekosten van 10% van het contributiebedrag, met een maximum van 19 euro per jaar per lid.
4.     Betalingsmethoden voor leden: Leden die benaderd worden door NIKKI ontvangen een iDEAL-betaallink, waarmee ze de contributie eenvoudig kunnen voldoen.
5.    Jeugdfonds Sport & Cultuur: Deze samenwerking houdt rekening met leden die gebruikmaken van organisaties zoals het Jeugdfonds Sport & Cultuur. NIKKI stuurt herinneringen naar leden om hun vergoeding te regelen. De communicatie tussen de vereniging en NIKKI verloopt via een handig online dashboard.
6.    Aan de slag gaan met NIKKI: Om optimaal gebruik te kunnen maken van de contributie inningservice van NIKKI, is het van essentieel belang om uw Sportlink Club Contributie goed in te richten. Via onderstaande button zorg je ervoor dat Sportlink goed is ingericht zodat het innen van de contributie via NIKKI soepel verloopt. Zijn er tussentijds vragen of opmerkingen over de inning dan staat de relatiebeheerder van de vereniging u graag te woord!
Met deze sterke samenwerking tussen NIKKI en Sportlink wordt het innen van de contributie voor verenigingen een stuk gemakkelijker, terwijl alle belangrijke informatie over contributie in één systeem blijft. De contributie inning was nog nooit zo gemakkelijk! Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en dan spreken wij u snel!
Sportlink inrichten

Contact formulier