Skip to main content

NIKKI is een hard groeiende financiële dienstverlener welke opereert in de sportbranche. Ons dynamische team in Culemborg combineert hard werken, samen met veel gezelligheid. In dit blog gaan wij het hebben over de communicatieve schakel tussen collega’s, sportverenigingen en sporters. Oftewel: ‘de Relatiebeheerder’. Naast dat zij verantwoordelijk zijn voor een portefeuille met sportverenigingen binnen NIKKI, leggen en onderhouden zij de contacten en houden zij de penningmeester gedurende het gehele seizoen up-to-date. Minimaal één keer per halfjaar heeft de relatiebeheerder een persoonlijk gesprek onder het genot van een kopje koffie met de vereniging. Wij geven twee van onze relatiebeheerders het woord over de ervaringen die zij zelf hebben opgedaan tijdens hun werk.

Zou je jezelf voor willen stellen?

Lisa: Hi, mijn naam is Lisa. Ik ben inmiddels vier jaar werkzaam binnen NIKKI en ik heb binnen NIKKI verschillende functies uitgeoefend. Momenteel ben ik al meer dan twee jaar werkzaam als relatiebeheerder.

Youri: Hallo! Ik ben Youri, 31 jaar oud en ik werk als relatiebeheerder bij NIKKI.. Ik ben nu precies een jaar werkzaam in deze functie.

Wat houdt jouw functie als relatiebeheerder precies in?

Lisa: Als relatiebeheerder ben ik voor ongeveer 50 verenigingen een spin in het web tussen NIKKI en de vereniging. Ik begeleid de verenigingen van A tot Z. Ik zorg ervoor dat de vereniging alle informatie heeft voordat zij opstarten met de contributie inning bij NIKKI, tijdens het starten van de eerste contributierun en gedurende het gehele seizoen kan de vereniging al hun vragen aan mij stellen. Ook is het mijn taak om te zorgen dat de vereniging altijd precies weet hoe de contributie inning ervoor staat. Dit doen wij onder andere door middel van een ‘kwartaal update’. Hierdoor kan je ook vroegtijdig problemen opsporen en oplossen zodat we aan het einde van het seizoen een mooi inningspercentage kunnen laten zien tijdens de afsluitende evaluatie.

Youri: Als relatiebeheerder bij NIKKI is mijn dagelijkse doel om ervoor te zorgen dat de samenwerking tussen ons bedrijf en de sportverenigingen soepel verloopt. Ik ben er om ervoor te zorgen dat beide partijen tevreden zijn.

 

 

Haal je veel plezier uit je werk?

Lisa: Ja zeker! Ik haal veel plezier uit het langsrijden bij de verenigingen en ik werk met een ontzettend leuk team waarmee wij altijd leuke vrijdagmiddag borrels hebben!

Youri: Ja, ik haal zeker plezier uit mijn werk bij NIKKI. Ik ben enthousiast en gedreven om mijn rol als relatiebeheerder bij NIKKI verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei en successen van de sportverenigingen waarmee we samenwerken.

Wat vind je het leukst aan het zijn van relatiebeheerder?

Lisa: Ik vind het leukste aan het zijn van relatiebeheerder de dankbaarheid van het bestuur van de verenigingen. Sommige verenigingen zitten voor de samenwerking met NIKKI écht met de handen in het haar, omdat ze de tijd niet hebben om de contributie te innen. Hierdoor hebben ze vaak problemen met de geldstroom. Als je dan aan het einde van het seizoen een mooi inningspercentage mag laten zien en een tevreden klant hebt dan is dat echt heel leuk!

Youri: Het persoonlijke contact met mensen achter de sportverenigingen is wat mijn werk zo boeiend maakt. Ik ken de gezichten, namen en verhalen van de mensen met wie ik werk, en dat maakt de samenwerking niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk en betrokken.