NIKKI heeft dit jaar hard gewerkt en heeft zich op veel gebieden kunnen ontwikkelen. Zo hebben wij dit jaar onze dienstverlening uitgebreid met het verwerken van mutaties in sportlink, dit doet NIKKI gratis voor de verenging.

Voor volgend jaar staan er ook veel nieuwe ontwikkelingen op de planning. Zo zijn wij bezig met een nieuwe website, een app voor de penningmeesters en nog veel meer fijne oplossingen voor de verenigingen!

Ga financieel gezond 2021 in door samen te werken met NIKKI. Wij ondersteunen uw vereniging gratis op het gebied van de contributie inning. Hierdoor loopt uw vereniging minder inkomsten mis in deze lastige tijd! Hoe fijn is het om met een schone ledenlijst, een volledige geïnde contributie en vooral met een hoop minder financiële zorgen het nieuwe jaar te beginnen!

Daarnaast werkt NIKKI met het menselijk aspect. De leden die de contributiegelden niet hebben betaald zullen opgebeld worden, om er voor zorgen dat ook die gelden uiteindelijk betaald worden en terecht komen bij uw vereniging. Het team van NIKKI werkt oplossingsgericht en zal op een vriendelijke toon contact opnemen met de leden. NIKKI levert maatwerk.

Meer informatie?         www.nikki.nl                contact@nikki.nl                      0345 - 745 980

 


Alles over NIKKI