We mogen ons weer gaan voorbereiden op het aankomende sport seizoen! Dit betekend nieuwe aanmeldingen, nieuwe teams, nieuwe leden! Voor veel clubs is dit de drukste tijd van het jaar. Er moet van alles geregeld worden om zo schoon mogelijk het seizoen in te gaan en alles op orde te brengen.

Zijn al uw contributiegelden al geïnd?

Veel clubs zijn bezig met de laatste contributiegelden. Vaak wil dit niet altijd even soepel lopen en komen de verenigingen op een achterstand op financieel gebied. Zo begin je het sportseizoen niet lekker en loop je achter de feiten aan.

NIKKI regelt dit voor jouw vereniging!

Met een gemiddeld percentage dat hoger ligt dan het gebruikelijke m.b.t contributiegelden, is NIKKI een werkend systeem. Gemiddeld 95% van alle contributiegelden van alle clubs (200) in juni 2020, maakt NIKKI een sterke maar zeker ook klantvriendelijke vrijwilliger die dagelijks klaarstaat om jouw vereniging te ontzorgen van haar financiën.

Samen staan we sterk!

NIKKI heeft slechts een paar dagen nodig om uw vereniging in het systeem te zetten. Vrijwel direct na het inrichten kunnen wij beginnen met het ontzorgen van uw vereniging! U kunt direct instappen op ieder moment van het seizoen.

Waar wacht je nog op?

----------------------------------------------------------------------------------------------

Meer informatie?

www.nikki.nl

contact@nikki.nl

0345 - 745 980


Alles over NIKKI