Van online afspraak tot samenwerking met NIKKI

Hoe gaat het samenwerken met NIKKI nou in zijn werk? Dat vertellen wij in deze nieuwe nieuwsblog. NIKKI heeft hier een stappenplan voor gemaakt, zodat wij kunnen werken binnen de richtlijnen van de sportclub/vereniging. Hierdoor levert NIKKI maatwerk!

Aller eerst neemt de sportclub/vereniging contact met ons op via het contact formulier op onze website.

Dat kan via deze link: https://www.nikki.nl/contacts/

Daarna krijgt de vereniging via de E-mail informatie over NIKKI en natuurlijk een datavoorstel voor een vrijblijvende kennismaking.

Nadat deze afspraak is gemaakt komt NIKKI graag vrijblijvend langs op de vereniging.

Wanneer het bestuur besluit om de samenwerking met NIKKI aan te gaan komt een van onze collega’s graag langs op de sportclub/vereniging om de tijdlijn, stappenplan, regelementen en regels door te nemen. Dit doen wij zodat NIKKI goed kan werken binnen de richtlijnen van de vereniging. Ook word hier bepaald wanner NIKKI gaat starten met het innen van de contributie.

Hierna brengt de sportclub/vereniging de leden op de hoogte over de nieuwe manier van contributie inning. Dit doen ze via E-mail, Instagram, Facebook en nieuwsbrief etc. Daarna levert de sportclub/vereniging een ledenlijst aan NIKKI, zodat wij deze lijst in ons systeem kunnen zetten.

De laatste stap is dat NIKKI gaat starten met het innen van de contributie gelden.

De samenwerking met NIKKI is begonnen! Op naar 100% inning!

Samen voor GOUD gaan!

Meer informatie?         www.nikki.nl                contact@nikki.nl                      0345 - 745 980

 


Alles over NIKKI