NIKKI was afgelopen 16 september 2020 aanwezig op de Nationale Sport Vakbeurs in Zwolle. Wij waren hier met ons NIKKI team om de bezoekers te informeren en vragen te beantwoorden over NIKKI. Wij hebben hier een hele fijne dag gehad.

De Nationale Sport Vakbeurs is een unieke sportbeurs waar de Nederlandse sportwereld elkaar ontmoet. Dit is het platform om te netwerken, kennis te delen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. De sfeer op de beurs was erg goed! We hebben nieuwe bedrijven leren kennen in de sportbranche en nieuwe contacten gelegd. Dit uiteraard wel verdeeld in verschillende tijdsloten i.v.m. COVID-19.

De afstand en de andere maatregelen rondom het COVID-19 virus zijn goed nagekomen. Wij hielden afstand met de personen die wij aanspraken en hadden verschillende maatregelen getroffen met betrekking tot de hygiƫne.

Er waren ook verschillende sprekers op de beurs aanwezig, zoals bijvoorbeeld: Dwight Lodeweges (bondscoach Nederlands elftal), John Stegeman (Coach PEC Zwolle) en Henk de Jong (oud trainer Cambuur).

NIKKI is ook absoluut weer aanwezig op de Nationale Sport Vakbeurs in Gorinchem. Wij hopen dan weer gezellige dagen te hebben en veel nieuwe contacten te leggen en u verder te informeren over onze dienstverlening! NIKKI vond het een super toffe dag op de beurs en hebben erg genoten van deze dag.

 


Alles over NIKKI