Zodra het laatste fluit signaal van de laatste competitiewedstrijd klinkt halen veel spelers opgelucht adem. Het seizoen zit er op. Tenminste dat denken ze. Want veel ploegen trainen nog even door, spelen een toernooi of krijgen zelfs loopschema’s mee voor in de zomermaanden. Maar wat komt er van dat laatste terecht?

De zomerstop is weer afgelopen! Hoe heb jij deze zomerstop doorgebracht? Heb jij lui op de bank gelegen?  Of ben je actief aan het sporten gegaan? Of misschien toch naar het buitenland geweest? In de blog van vandaag gaan we het hebben over de ervaringen van Joey’s Gym met de corona en de zomervakantie.

Interview met Joey Wage uit Beusichem, eigenaar van Joey’s gym. Joey is 26 jaar oud en runt nu twee jaar deze sportschool waar vechtsportlessen worden gegeven en vrij kan worden gefitnest.

“Toen corona in Nederland kwam werden er al vrij snel maatregelen genomen en moest mijn sportschool sluiten. Gelukkig werd er na een paar weken de regels iets versoepeld en mochten er buiten trainingen worden geven. Op 1 juli mocht de sportschool eindelijk weer open en mochten alle binnen worden voortgezet.”

Welke maatregelen moesten worden genomen m.b.t. corona?

In de sportschool moesten de fitness apparaten allemaal op 1,5 meter afstand geplaatst worden. Daarnaast moeten alle leden hun handen desinfecteren bij binnenkomst.

Merkte jij verder iets van de zomervakantie, of had je juist veel leden die thuisbleven m.b.t. corona??

Mijn sportschool is altijd open dus van vakanties merk ik weinig. Het enige wat je merkt is dat de lessen dan een paar weken wat rustiger zijn omdat leden op vakantie gaan of dagjes weg zijn. Of genieten van het warme weer.

Heb jij nog doelen voor aankomend jaar?

Mijn doel voor dit jaar is om te gaan uitbouwen naar een grotere sportschool. Ik ben van plan om meer sport apparaten neer te zetten en meer ruimte te maken. Mijn doel is om steeds verder te groeien, in ruimte en in leden.

Hoe vind jij dat Nikki met covid-19 is omgegaan?

Ik vind dat Nikki hier goed in omgegaan is, Nikki was net zoals normaal goed voor mijn sportschool. Ik heb geen last gehad van mensen die niet wilden betalen.

Hoe is NIKKI omgegaan met de zomerstop en covid-19?

NIKKI heeft deze zomerstop niet stilgezeten, wij zijn erg druk bezig geweest met het uitbreiden en in contact blijven met alle leden. NIKKI blijft maar groeien, ook tijdens COVID-19. Wij zijn erg blij dat de zomerstop weer is afgelopen en iedereen weer met passie hun sport kan beoefenen. Wij hopen dat COVID-19 bijna achter de rug is en niet meer erger word zodat iedereen kan blijven sporten en alle verenigingen overeind blijven!

Nikki wenst iedereen heel veel succes en natuurlijk heel erg veel gezondheid voor het aankomende seizoen, en natuurlijk ook heel veel sport plezier!

Samen voor GOUD gaan!

 

Meer informatie?         www.nikki.nl                contact@nikki.nl                      0345 - 745 980

 


Alles over NIKKI