In deze nieuwsblog behandelen we hoe wij als NIKKI er samen met jouw vereniging voor zorgen dat we het beste bij elkaar naar boven halen op het gebied van financiën en marketing.

De samenwerkingen met sportvereniging of andere verenigingen komen vaak tot stand omdat NIKKI intern op zoek is naar clubs en deze benaderd via mail of telefoon. De laatste tijd merken wij als NIKKI dat sportverenigingen via mond tot mondreclame NIKKI aanraadt.Dit is natuurlijk precies wat we willen bereiken!

Door mond tot mondreclame en penningmeesters onderling over NIKKI te laten horen, groeien wij harder dan ooit en kunnen wij meer sportclubs ontzorgen van haar financiële lasten. Zo kunnen er meer kinderen op een sportvereniging omdat er een optie is tot maandelijkse incasso.

Ons doel is om uiteindelijk bij zoveel mogelijk sportverenigingen in beeld te komen en daar hebben wij de hulp van de samenwerkende verenigingen bij nodig.

 

Hoe zou jij als vereniging NIKKI kunnen helpen?

Bijvoorbeeld door een stukje te schijven over de contributieregelingen van aankomend seizoen op de website of social media van de club. Zo maak je in één oogopslag duidelijk wat er aankomend seizoen speelt op het gebied van contributiegelden. NIKKI kan dat vervolgens delen op haar social media zodat verenigingen zien dat jouw vereniging met NIKKI werkt. Hier heeft het marketing team van NIKKI een format voor gemaakt die gemakkelijk ingevuld kan worden.

Nog geen format ontvangen maar zou je die wel graag willen?

Contact de marketingafdeling via:

hidde@nikki.nl

michelle@nikki.nl

 

Hoe kunnen wij als NIKKI jouw sportvereniging helpen?

Natuurlijk beginnen we met het ontzorgen van de contributiegelden van jouw vereniging zonder daar enige kosten aan te verbinden. Wij nemen de contributiegelden volledig over en kunnen daar ook andere maandelijkse of incidentele kosten die een lid maakt meenemen in ons systeem. Bij een maandelijks termijnbetaling worden er éénmalig administratiekosten in rekening gebracht per seizoen per lid (10% van de totale contributie tot een maximum van €19,00 per jaar).

NIKKI biedt naast een helpende hand ook een optie tot sponsoring voor de vereniging. Hiermee laten we van beide kanten merken dat we tevreden zijn met de samenwerking.

Kortom, wij als NIKKI helpen een vereniging op financieel gebied en de vereniging helpt NIKKI met een groter bereik krijgen binnen en buiten de sportclubs en andere verenigingen om. Zo halen we het beste uit beide partijen en zorgen we voor een fijne en vooral vriendelijke samenwerking!

--------------------------------------------------------------------------------------

 

Meer informatie?

www.nikki.nl

contact@nikki.nl

0345 - 745 980

 

 


Alles over NIKKI