We beginnen bij de eerste marketing stagiaire, Julia Verschoor!

Stel jezelf even voor!

Mijn naam is Julia Verschoor, ik ben 20 jaar oud en studeer commerciële economie aan avans hogeschool in Den Bosch ik zit in mijn derde leerjaar.

Waarom heb je gekozen voor NIKKI?

Sport en sociaal ondernemen spreken mij zeer aan. Ik zit zelf op voetbal en ik vind dit een mooie kans om in de sportsector mijn geleerde vakken toe te passen in het bedrijfsleven. Het kantoor van NIKKI bevindt zich in Culemborg waar ik ook toevallig in de buurt woon. Dus dat is mooi meegenomen! 

Wat verwacht je de aankomende tijd te leren?

Om op een professionele manier te communiceren met klanten en verenigingen. Hoe het in z’n werk gaat in het bedrijfsleven. 

Welke doel wil je behalen tijdens je stage bij NIKKI?

Dat ik mijn bedrijfsopdrachten succesvol afrond en een toegevoegde waarde kan zijn voor NIKKI!

 

De volgende stagiair is; Vincent Faber!

Stel jezelf even voor!

Hoi, ik ben Vincet Faber, 18 jaar oud, ik woon in Beusichem en studeer marketing en communicatie in Den Bosch op het KW1C.

Waarom heb je gekozen voor NIKKI?

NIKKI heeft veel sportclubs als klanten en ik vind dat marketing bij dit bedrijf belangrijk is. Ik hoop daarom dat ik mijn passie voor sport kan combineren met mijn interesse voor marketing.

Wat verwacht je de aankomende tijd te leren?

Ik verwacht te leren hoe het echte bedrijfsleven is en hoe je een bedrijf kan helpen op het gebied van marketing en naamsbekendheid. Leren omgaan met klanten en de effecten van posts op social media analyseren.

Welke doel wil je behalen tijdens je stage bij NIKKI?

Mijn doel is om het bedrijf te laten groeien door o.a. de werkzaamheden die ik met mijn team verricht tijdens mij stageperiode. Ik wil veel leren over het bedrijfsleven in de sportsector.

 

En dan een oude “bekende”; Hidde van Straten

Stel jezelf even voor!

Mijn naam is Hidde van Straten, ik ben 20 jaar en loop nu stage bij NIKKI. Ik studeer mediamanagement en marketing op het Grafisch Lyceum in Utrecht en ik zit nu in mijn laatste schooljaar.

Waarom heb je gekozen voor NIKKI?

Voorheen werkte ik al bij Theater.nl, wat in hetzelfde kantoorpand zit als NIKKI en vervolgens werd ik gevraagd, naar aanleiding van mijn opleiding, of ik het leuk zou vinden om NIKKI te helpen met o.a. social media en het ontwerpen van bijvoorbeeld flyers, logo’s en posters. Ik was meteen enthousiast aangezien ik eindelijk kon toepassen wat ik aan het leren was op school! Na een aantal maanden te hebben gewerkt voor NIKKI werd mij gevraagd of ik ook stage wil lopen bij NIKKI. Omdat ik veel denk te kunnen leren bij NIKKI en in een leuke sector kan werken heb ik enthousiast ja gezegd.

Wat verwacht je de aankomende tijd te leren?

Ik verwacht veel te gaan ontwerpen en communiceren met drukkerijen, verenigingen en andere klanten. Verenigingen helpen met vragen over NIKKI en zorgen dat NIKKI meer in beeld komt bij leden van sportclubs en verenigingen.

Welke doel wil je behalen tijdens je stage bij NIKKI?

Ik hoop dat ik samen met mijn collega’s, NIKKI landelijk bekend kan maken en verenigingen te ontlasten van haar contributiegelden.

 

NIKKI is heel erg blij haar team te versterken op het gebied van marketing en denkt zeker een grote stap te zetten om zo veel mogelijk verenigingen in Nederland van NIKKI te laten horen!

De aankomende tijd ga je veel van ons zien op social media en er komen veel leuke dingen aan dus houdt NIKKI zeker in de gaten op alle platvormen!

Wil jij meer weten over NIKKI of lijkt het je ook leuk om bij NIKKI stage te lopen of misschien wel te werken? Kijk op onze website voor meer informatie!

 

 

 


Alles over NIKKI