NIKKI werkt thuis!

Heel Nederland heeft ongetwijfeld de persconferentie van Mark Rutte gezien afgelopen maandag 28 september. Hierin zijn de nieuwe landelijke maatregelen besproken. Gelukkig kan de sport nog doorgaan al hoe wel moeten er wel maatregelen worden gehanteerd. De nieuwe maatregelen van Mark Rutte zorgen er ook voor dat ons kantoor moest sluiten.

Doordat ons kantoor moet sluiten zijn al onze collega’s thuis aan het werk. Dit is natuurlijk heel erg jammer want we missen de gezelligheid in ons team. De normale gezellige gesprekken bij het koffieapparaat, zijn toch wel eenzaam nu bij onze eigen koffiezetapparaten thuis . Ook al is het misschien minder gezellig, het team van NIKKI werkt wel erg hard door om zo alle werkzaamheden uit te voeren. NIKKI ligt dus absoluut niet stil!

Juist nu, in deze tijden, is de volledige inning van de contributiegelden cruciaal. We willen werken voor élke sportvereniging of sportclub, golf- tennis- of basketbalvereniging. Gaat het over de contributie, de communicatie voor een contributieverhoging, het incasseren van sancties, het is onze professionaliteit dat uit te voeren om de club te ontlasten en financiële stabiliteit te garanderen. 

NIKKI wenst alle leden, bestuursleden en natuurlijk de verenigingen zelf heel veel gezondheid toe. Samen komen wij hieruit!

Samen voor GOUD gaan!

Meer informatie?         www.nikki.nl                contact@nikki.nl                      0345 - 745 980

 

 


Alles over NIKKI