Op 16 september 2020 a.s. staat NIKKI op de Nationale Sport Vakbeurs in Zwolle! Wij staan hier met ons NIKKI team om jullie te informeren en vragen te beantwoorden over NIKKI. De Nationale Sport Vakbeurs is een unieke sportbeurs waar de Nederlandse sportwereld elkaar ontmoet. Dit is het platform om te netwerken, kennis te delen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

NIKKI is enthousiast dat de beurs door kan gaan in deze COVID-19 tijden. Er zijn echter wel maatregelen bij de beurs waar iedereen rekening mee moet houden. Zo moet iedereen zich online registreren en een tijdslot kiezen zodat niet iedereen tegelijk de beurs bezoekt. NIKKI vindt het leuk om te netwerken en nieuwe mensen te leren kennen, helaas mogen er geen handen geschut worden en moet de 1,5 meter regel gehandhaafd worden. Wij houden hier rekening mee en gaan alsnog graag met u in gesprek op gepaste afstand.

Het doel van NIKKI is om op de beurs u zoveel mogelijk kennis te laten maken met onze gratis dienst. NIKKI is gratis voor de vereniging en ontzorgt de vereniging op het gebied van contributie inning.

NIKKI hoopt u te ontmoeten op de Nationale Sport Vakbeurs in Zwolle, hopelijk tot dan! 

Samen voor goud!

 

Meer informatie?         www.nikki.nl                contact@nikki.nl                      0345 - 745 980


Alles over NIKKI