NIKKI heeft 4 dagen in de week van 17:00 tot 21:00 een studenten bel team zitten. Ons bel team belt leden op een professionele en vriendelijke manier om achter de achterstallige contributiegelden aan te gaan. Dit team bestaat uit 12 studenten. Deze studenten werken erg hard om zo de leden tot betaling over te laten gaan. Vandaag een interview met Daan Dijkstra van het studenten bel team.

Hoe vind jij de werksfeer rondom het bel team?

Goed, want iedereen is behulpzaam en waar jij vastloop kunnen collega’s je helpen. Iedereen is betrokken bij alle situaties hierdoor komen we samen tot betere oplossingen.

Hoelang ben jij al werkzaam bij NIKKI?

Ik ben anderhalf jaar werkzaam bij NIKKI en voorlopig blijf ik hier nog werken want ik heb geen reden om dit team te verlaten.

Welke werkzaamheden heb je?

Ik bel de leden op van  voetbalclubs of verengingen die een achterstand hebben tot de betaling van hun contributie. Via deze manier worden de leden er actief aan herinnerd om de contributie te voldoen. Ook word ik in contact gesteld met penningmeesters dit doen wij door middel van een online systeem.

Hoeveel dagen in de week werk jij bij NIKKI?

Ik werk 4 dagen in de week. Dit combineer ik goed met school. Ik zit momenteel op het Avans in Den Bosch daar volg ik de opleiding International business.

Zou jij dit werk aan andere adviseren zo ja? Waarom?

Ja, ik zou het werk zeker adviseren aan andere studenten omdat het leuk werk is om te doen en daarnaast werk je in een gezellig studenten team! Verder leer je door dit werk om te gaan met klanten omdat je ze 1 op 1 benaderd via de telefoon of mail.

NIKKI is erg blij met ons studenten bel team! Wij proberen de vereniging of club zoveel mogelijk te ontzorgen door de contributie inning op ons te nemen. Ons bel team gaat sámen met de verenigingen voor GOUD!

Ook interesse om je aan te sluiten bij het NIKKI-team? Mail: contact@nikki.nl

 

Meer informatie?         www.nikki.nl                contact@nikki.nl                      0345 - 745 980

 

 


Alles over NIKKI