NIKKI is al sinds 2015 gefocust om sportverenigingen financieel te ontzorgen. NIKKI behaalt een zeer hoog percentage inning, op een sympathieke, persoonlijke manier. Maar wat zijn de resultaten tot dusver? En waartoe hebben die samenwerkingen geleidt?

Dit seizoen hebben wij als bedrijf ervoor gezorgd dat maar liefst 95% van de contributie is geïnd op 1 juni 2020! Natuurlijk zijn wij daar niet alleen trots op, maar ook is dit heel erg fijn voor sportverenigingen die moeite hebben met de contributie inning. Natuurlijk blijven wij als NIKKI vooruitstreven naar de volle 100%. Benieuwd naar ervaringen van verenigingen bij u in de omgeving? Neem gerust contact op, we vertellen u graag onze succesverhalen.

Inmiddels zijn wij vertegenwoordigt door heel Nederland. Op onze social mediapagina’s vindt u een aantal van reviews. Geschreven door bijvoorbeeld: AVV Zeeburgia, ASV Arsenal en WV Kranenburg.

Het is aan ons en de sportvereniging de taak om te zorgen dat iedereen lid moet kunnen zijn van een sportclub. Wij zien de toekomst van de amateursport in Nederland positief in en willen graag een bijdrage kunnen leveren aan sportclubs die moeite hebben met het innen van de contributiegelden.

Bent u als club geïnteresseerd in NIKKI? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij komen graag langs om u meer te vertellen over NIKKI en haar werkwijze!

Contact:

www.nikki.nl

contact@nikki.nl

0345 - 745 980


Alles over NIKKI