Dijkstra
ruud dijkstra,
COMMERCIEEL MANAGER

Vader van twee kinderen en woonachtig in Beusichem. Gepokt en gemazeld in de marketing met veel ervaring in de retail. “In ons nu nog kleine bedrijf staat de visie als een huis. We gaan groeien, maar op een organische manier.” Ruud is direct aanspreekbaar voor iedereen en is er trots op het grootste deel van zijn lange werkweek direct door te brengen met de klanten.

E-mail: ruud@nikki.nl

Mobiel: 0345 - 745 980

Dijkstra
Gedy Sleurink,
Operationeel verantwoordelijk, dat alles op rolletjes loopt.

Drie kinderen en woonachtig in Culemborg. Groot gebracht in een ondernemersgezin met de overtuiging dat hard werken alleen maar kan als je ook slim kunt werken. “Ervaar mijn rol als de spin in het web van dit mooie NIKKI. Ik beschouw kritiek als een leerkans, een actie om te verbeteren en te groeien.” Heb je me nodig, kan ik iets voor jou of je club betekenen, bel gerust.

E-mail: gedy@nikki.nl

Mobiel: 0345 - 745 980

Belteam
Belteam


Het onderscheid tussen een harde incasso en een vriendelijke maar professionele contributie inning ligt óók in de kwaliteit van ons belteam. “We staan helemaal ten dienste van de club, we hebben een super professioneel softwarepakket waar we elke gesprek in vastleggen, zodat de club niet alleen de reactie van onze gesprekken kan zien in de geïnde bedragen, maar ook het aantal pogingen dat we doen om het geld van jouw club te innen.”

Begrijp ons goed: dit soort bellen is een écht vak en weet dat we dat elke dag met plezier doen! Bezige Bijtjes, met een gouden sporthart, om sámen met de club voor goud te gaan.


Contact

Alles over NIKKI