Dijkstra
ruud dijkstra,
OPRICHTER EN VISIONAIR
Vader van twee kinderen en woonachtig in Beusichem. Gepokt en gemazeld in de marketing met veel ervaring in de retail. “In ons nu nog kleine bedrijf staat de visie als een huis. We gaan groeien, maar op een organische manier.” Ruud is direct aanspreekbaar voor iedereen en is er trots op het grootste deel van zijn lange werkweek direct door te brengen met de klanten.

E-mail: ruud@nikki.nl

Mobiel: 31 627 128 310

Dijkstra
Gedy Sleurink,
Operationeel verantwoordelijk, dat alles op rolletjes loopt.
Drie kinderen en woonachtig in Culemborg. Groot gebracht in een ondernemersgezin met de overtuiging dat hard werken alleen maar kan als je ook slim kunt werken. “Ervaar mijn rol als de spin in het web van dit mooie NIKKI. Ik beschouw kritiek als een leerkans, een actie om te verbeteren en te groeien.” Heb je me nodig, kan ik iets voor jou of je club betekenen, bel gerust.

E-mail: gedy@nikki.nl

Mobiel: 31 625 014 895

Dijkstra
Arthur Lemmers,
Juridisch adviseur de hand aan het stuur
Vader van één kind en woonachtig in Nijmegen. “Als het om geld gaat hebben we de verplichting te zorgen voor een zeer correcte afwikkeling met de nodige juridische zekerheden.” Arthur is de genius achter de schermen, klantcontact alleen op verzoek.

E-mail: arthur@nikki.nl

Dijkstra
Manoli Sopassoudakis,
Strategie & samenwerking
De roots in Nijmegen en gepokt en gemazeld in social media. Ras ondernemer met een tomeloze energie. Maar omdat NIKKI’s credo Sámen voor Goud is, vinden we samenwerken reuze belangrijk. Met grote of kleine partners op zoek naar win-win, kijken waar onze expertise aansluit bij die van de nieuwe partner. Wil je jouw social media anders gebruiken, met meer resultaat? Dan vinden jullie elkaar.

E-mail: mano@nikki.nl

Dijkstra
GEERT VAN DEN BROECK,
INSPIRATOR
Oud genoeg om al veel bedrijven te hebben geholpen aan een oprechte missie en strategie. Overtuigd dat deze NIKKI het begin van iets veel groters wordt. Iedereen, elk bedrijf heeft focus op zijn core, NIKKI zorgt voor de ontzorging van de financiële organisatie van sportclubs door professioneel de inning van contributies (en meer) te organiseren, dát is NIKKI’s focus.

E-mail: geert@nikki.nl

Belteam
Belteam

Het onderscheid tussen een harde incasso en een vriendelijke maar professionele contributie inning ligt óók in de kwaliteit van ons belteam. “We staan helemaal ten dienste van de club, we hebben een super professioneel softwarepakket waar we elke gesprek in vastleggen, zodat de club niet alleen de reactie van onze gesprekken kan zien in de geïnde bedragen, maar ook het aantal pogingen dat we doen om het geld van jouw club te innen.”

Begrijp ons goed: dit soort bellen is een écht vak en weet dat we dat elke dag met plezier doen! Bezige Bijtjes, met een gouden sporthart, om sámen met de club voor goud te gaan.

Contact

Alles over NIKKI