NIKKI College geeft aansprekende voorbeelden
 

NIKKI College geeft aansprekende voorbeelden aan professionals over hoe de financiën het verschil kunnen maken tussen ‘zorgen en zorgeloos’ een club runnen. Hoe het innen van contributie uitbesteden geen geld kost, maar gewoon geld oplevert. Wat ervaringen zijn van andere NIKKI gebruikers waar het de professionaliteit van de financiële kant betreft. Maar NIKKI College gaat verder, veel verder. Het is een uniek platform voor bestuurders en penningmeesters over het reilen en zeilen van sportclubs.

Ons thema in het NIKKI college is hoe de financiële stabiliteit te verhogen door ons niveau van professionaliteit. Een mond vol, maar het zegt wel precies waar het over gaat.

We prikkelen bestuurders in ons NIKKI College, we helpen penningmeesters met de financiën.. Contributie inning, debiteurenbeheer, facturen maken zijn naar de mening van NIKKI slechts kleine onderdelen die bijdragen aan een financiële stabiliteit.

NIKKI doet meer. Sámen met jou gaan we voor goud!

We houden per provincie een NIKKI College, waar we exclusieve uitnodigen voor uitsturen. We ontvangen je met een goede maaltijd, we presenteren ons verhaal in maximaal 40 minuten, om daarna naar een spannende wedstrijd te kijken. IJshockey, voetbal, volleybal of rugby, alles is mogelijk. Daarna nemen we afscheid en polsen we met een handdruk of er belangstelling is om onze professionaliteit in te schakelen. Sportief, niets dwingends, maar wel met een hoop kennis die we overdragen.


Alles over NIKKI