Skip to main content

Lange processen, veel tijd kwijt zijn en vastzitten aan een contract. Dat is wat menig vereniging denkt wanneer ze in zee gaan met een nieuwe partij omtrent het innen van de contributie. 

 

Maar wat als dit binnen een week al kan gebeuren en u hier niet eens een contract voor hoeft te ondertekenen? Zou dit de keuze dan makkelijker maken?

 

Uit onze peilingen zien we dat sportverenigingen vaak overstag gaan op het moment dat het blijkt dat het innen van de contributie toch niet zo goed verloopt als verwacht. Het opvolgen van de storneringen duurt lang en laten we eerlijk zijn, het is ook niet het leukste werk om u tijd aan te besteden.   

Maar hoe doen we dat dan?

 

Door NIKKI haar eigen unieke werkwijze en persoonlijk belteam wordt de contributie eerder geïnd. Daarnaast is het natuurlijk fijn dat uw leden de keus hebben om de contributie in termijnen te voldoen. NIKKI begrijpt namelijk dat menig lid of ouder het fijner vind om op deze wijze de contributie te voldoen. 

 

We leggen je graag stap voor stap uit hoe wij te werk gaan.

Stap 1

 

We zijn zo ver dat we bij u op gesprek komen. De eerste stap naar een samenwerking. Tijdens dit gesprek wordt u uitgelegd hoe wij te werk gaan en wat wij voor de vereniging kunnen betekenen. Zo weet u gelijk waar uw vereniging aan toe is.

Stap 2

 

Wanneer er uit het eerste gesprek is gebleken dat er behoefte is aan een samenwerking is zullen we overgaan op de praktische zaken. We zullen afspraken maken en deze zwart op wit zetten. Daarnaast zullen wij altijd ons best doen om onze diensten aan te passen aan het reglement van de vereniging waarmee wij samenwerken. 

Stap 3 

 

Als het reglement is doorgenomen en hier duidelijke afspraken over zijn gemaakt is het tijd om de leden op de hoogte te stellen van de kersverse samenwerking. Om de vereniging nog meer te ontzorgen hebben wij speciaal voor de vereniging alle communicatiemiddelen klaarliggen. Dat scheelt een hoop werk en tijd voor de vereniging. 

Stap 4

 

De laatste stap is het aanleveren van de ledenlijst. De ledenlijst wordt ingelezen in het NIKKI systeem waarna we gelijk van start kunnen gaan met het innen van de contributie. Easy toch?!

Waar kan ik me aanmelden?!

 

We kunnen ons goed voorstellen dat u na het lezen van bovenstaande stappen erg enthousiast bent geworden. Om direct aan de slag te gaan Klikt u hier! Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en direct een datum plannen om bij u op de vereniging langs te komen.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.