Skip to main content

Een van de eerste vragen die wij krijgen van de penningmeester. Hoe kunnen wij onze dienst gratis verlenen voor de verenigingen?

 

Het einde is in zicht

We gaan alweer richting het einde van het seizoen, dat betekent ook weer werk voor de penningmeesters. Die zorgen ervoor dat de clubs financiële mogelijkheden heeft door het innen van contributie. Hier wordt ten eerste het veld van onderhouden, daarnaast worden de trainers betaald en als laatst zorgen ze voor genoeg materiaal voor elk team. Dit betekent vaak voor de penningmeesters avonden lang bellen naar leden die achterlopen of helemaal nog niets betaald hebben. In dit proces kan NIKKI de penningmeester en de sportvereniging hierbij ondersteunen.

 

Wat biedt NIKKI aan?

NIKKI biedt de leden aan om de contributie op verschillende manieren te voldoen:

  • De eerste optie is om de contributie te verdelen in een aantal termijnen. Bij een maandelijkse termijnbetaling worden er éénmalig administratiekosten in rekening gebracht per seizoen per lid (10% van de totale contributie tot een maximum van €19,00). Die worden verdeeld over de maandelijkse termijnen.
  • De tweede optie is om het volledige contributiebedrag in één keer te betalen. Hier worden géén administratiekosten voor berekend.

Alle leden krijgen de mogelijkheid om de betaling van de contributie in orde te maken via een iDeal-betaallink die zij ontvangen via e-mail of sms. Gemiddeld kiest 40% van de leden ervoor om de contributie in termijnen te betalen, omdat zij liever een lager bedrag per maand betalen dan een groot bedrag in één keer. Veel verenigingen ervaren ook een ledengroei door het aanbieden van een maandelijkse termijnbetaling.

 

Uit ons eigen onderzoek blijkt dat ongeveer 40% van de leden kiezen voor een gespreide betaling. Doordat wij de keuze leggen bij de leden leggen is NIKKI geheel kosteloos voor de vereniging. Hierdoor zorgen we ervoor dat een club financieel de goede kant op gaat en bij NIKKI niet vastzit aan een contract. Wij zijn namelijk geen vervanging van de penningmeester maar juist een ondersteuning. Het resultaat van een goede samenwerking zorgt voor een zeer hoog percentage aan inning, op een sympathieke en persoonlijke manier.

 

Onze manier van werken

NIKKI werkt met een menselijk team. De leden die de contributiegelden niet hebben betaald zullen opgebeld worden door één van onze professioneel opgeleide medewerkers die ervoor zorgen dat alle gelden uiteindelijk betaald worden en terecht komen bij de vereniging. Ons eigen belteam (beschikbaar tot 21:00 uur) werkt oplossingsgericht en zal op een vriendelijke toon contact opnemen. NIKKI ontzorgt nog verder: de gemeentelijke subsidies/bijdragen, wasgelden, vrijwilligersbijdragen, inschrijfgelden, rode- en gele kaarten en boetes kunnen allemaal NIKKI geïnd worden. Daarnaast worden de mutaties gratis verwerkt in Sportlink, waardoor de vereniging ieder seizoen eindigt met een geheel schoon up-to-date ledenbestand.

 

Start per direct!

Wij hebben slechts een paar dagen nodig om uw club in te richten. Er hoeven namelijk geen moeilijke of ingewikkelde koppelingen gemaakt te worden. Zo kan NIKKI binnen 1 week aan de slag om uw vereniging te ontzorgen. Instappen is op ieder gewenst moment mogelijk.

De inning van de gelden is één van de belangrijkste pijlers in het bestaansrecht van de vereniging en daarom is de volledige inning van de contributiegelden cruciaal. NIKKI is een verlengstuk van de vrijwilliger en biedt daardoor zekerheid aan de vereniging, wij gaan niet weg !U kunt ons altijd bereiken via contact@nikki.nl voor vragen of opmerkingen. Of op 0345 – 754 980 vanaf maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot en met 21:00 uur.

https://www.nikki.nl/#contact

 

 

One Comment

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.