Skip to main content

Als NIKKI zijn we er trots op het feit dat wij de penningmeester zó veel kunnen ontzorgen. Wij doen er alles aan om de contributie-inning zo goed mogelijk te laten verlopen en tegelijkertijd een vereniging financieel gezond te houden. Wat ons onderscheidt van onze concurrenten, is dat wij uw leden benaderen door middel van ons professionele bel team. Wij richten ons op een goede samenwerking en doelen er op om de beste resultaten te bereiken voor uw vereniging. Bij NIKKI handelen we altijd namens, en volgens de beleidsregels van een vereniging. Bij NIKKI proberen wij de contributie-inning voor verenigingen, maar óók voor leden zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Bij NIKKI maken wij geen gebruik van automatisch incasso. Verenigingen bestaan vaak uit vrijwilligers die veel werk hebben aan het innen van de contributie en al het werk dat erbij komt kijken. Verenigingen werken vaak met automatische incasso, waarbij er ongewenste storneringen plaats kunnen vinden. Daarnaast betaalt een vereniging storneringskosten welke € 3,50 per stornering bedragen. Daarom maken wij gebruik van betalingen via een iDEAL-link, waarbij enkel de vaste transactie kosten van € 0,31 cent per transactie komen kijken. Deze kosten worden door Mollie in rekening gebracht. Doordat wij deze manier van betalen hanteren, zijn storneringen dus niet meer mogelijk.

Het lid wordt de mogelijkheid geboden om via een e-mail de contributie in één keer te betalen of in termijnen. Voor beide mogelijkheden kunnen uw leden gebruik maken van een unieke iDEAL-betaallink. Middels het systeem met een algemeen overzicht, heeft het bestuur altijd inzicht. Hierdoor kan een penningmeester zich altijd richten op kerntaken en heeft deze geen omkijken meer naar de contributie-inning. Doordat NIKKI als enige een partnership heeft met Sportlink, kunt u alles regelen binnen één systeem en wordt het innen van de contributie nog veel gemakkelijker.

Dus door uw leden de mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van de iDEAL-betaallink, willen we penningmeesters en vrijwilligers ontzorgen op het gebied van de contributie-inning en proberen wij de onnodige storneringskosten te vermijden. Bij NIKKI streven wij ernaar om optimaal te kunnen innen voor uw vereniging.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op; we helpen u graag!