Skip to main content

Stage lopen bij NIKKI biedt vele mogelijkheden en unieke kansen voor studenten. NIKKI werkt met flexibele werktijden, hierdoor is er genoeg tijd om je vrije tijd te behouden. Wij bieden inzicht in verschillende aspecten binnen ons bedrijf. Dit kan gaan om contributiebeheer, administratieve dienstverlening, maar ook voor marketing gerelateerd werk kun je bij ons terecht. NIKKI biedt hieronder verschillende waardevolle leermomenten aan tijdens jouw stage bij NIKKI:

1. Praktische ervaring: Als stagiair bij NIKKI krijg je de ruimte om te leren en te ontwikkelen in de praktijk. Je zal ervaring opdoen binnen de verschillende aspecten van het contributiebeheer maar ook zeker op het gebied van marketing of administratieve verwerking binnen NIKKI.
2. Team en samenwerking: Binnen NIKKI werk je met een professioneel team waarin je effectief zal leren werken, in zowel de offline als online wereld.
3. Klantinteractie: Bij NIKKI bieden wij de mogelijkheid om jouw communicatieve vaardigheden te ontwikkelen en krijg je de kans om leden actief te ondersteunen bij hun vragen.
4. Innovatie en technologie: Binnen ons bedrijf maken we gebruik van digitale platformen waarop we voortdurend streven naar nieuwe mogelijkheden. Als stagiair krijg je hierin dan ook de kans om je inzicht te verbreden in deze platformen en je technologische vaardigheden te verbeteren.

Binnen ons team

De medewerkers van NIKKI zijn niet alleen professionals in hun vakgebied, maar ook levendige, gezellige en jonge individuen. De vrijdagmiddagborrels zijn het hoogtepunt van de week, waar de collega’s samenkomen om de week gezamenlijk af te sluiten en de week na te bespreken. Ook hebben we meerdere keren per jaar personeelsuitjes, waarin teambonding voorop staat! Dit alles samen creëert een positieve werkomgeving. Hierdoor worden ook de onderlinge relaties tussen de werknemers versterkt.

In het kort

Kortom, stage lopen bij NIKKI biedt niet alleen leermogelijkheden, maar ook een ondersteunende omgeving om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen met begeleiding. We nodigen enthousiaste studenten en scholieren graag uit om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan ons streven naar groei binnen ons bedrijf. Ben jij nieuwsgierig naar onze vacatures? Klik dan hier!

Vacatures