Skip to main content

We zijn weer begonnen met het innen van de contributie voor het nieuwe seizoen. NIKKI werkt als gratis online penningmeester voor jou club. Wij verminderen de werkdruk van de penningmeester, door de contributie te innen van jou vereniging. Voor penningmeesters is innen van de contributie vaak avonden lang bellen naar leden die achterlopen of nog helemaal niets betaald hebben. NIKKI zal deze avonden uit handen nemen met een professioneel belteam, welke deze taak op zich zal nemen.

Wat kan NIKKI jouw bieden?

De contributie inning doet NIKKI gratis voor jou club. Er zijn verschillende manieren hoe een lid de contributie kan voldoen. Als het seizoen van start gaat, biedt NIKKI ieder lid de mogelijkheid om te kiezen op welk manier zij willen betalen. Dit kan op verschillende manieren:

• Optie 1: de betaling voldoen in 1 keer. Als een lid in één keer de contributie wilt betalen dan worden er géén servicekosten in rekening gebracht.

• Optie 2: betalen in termijnen. Dit bieden wij aan om het betalen van de contributie gemakkelijker te maken. Bij een maandelijkse termijnbetaling wordt er wel eenmalig servicekosten in rekening gebracht per seizoen en per lid, 10% van de totale contributie tot een maximum van €19,00. Deze servicekosten worden verdeeld over de maandelijkse termijnen.

• Optie 3: betalen via een vergoeding. De club zal voor dit lid aangeven welke vergoedingen er mogelijk zijn voor het lid.

NIKKI werkt via een IDeal-betaallink en niet via een automatisch incasso. Dit doen wij om storneringen te voorkomen. Een lid kan deze betaallink ontvangen via de mail, sms of via een whatsapp. Gemiddeld kiest 40% van de leden ervoor om de contributie in termijnen te betalen, omdat zij liever een lager bedrag per maand betalen in plaats van een groot bedrag in één keer. Veel verenigingen ervaren dan ook een ledengroei door het aanbieden van een maandelijkse termijnbetaling.

NIKKI werkt kosteloos voor iedere vereniging. Hierdoor zorgt NIKKI ervoor dat een vereniging financieel de goede kant op gaat en niet vast komt te zitten aan een contract. Wij zijn geen vervanging van een penningmeester, maar juist een ondersteuning. De penningmeester komt in contact te staan met een van onze relatiebeheerders. Wij werken met een digitale omgeving genaamd MIJN NIKKI, dit is ook direct uw communicatie tool waarin u praat met uw aangewezen relatiebeheerder van NIKKI die met het team gedurende het gehele seizoen voor u klaarstaat. Ook zijn onze relatiebeheerders het hele seizoen beschikbaar voor evaluatiegespreken, om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Zien wij u snel? Wij komen ook graag uw vereniging opstarten!