Skip to main content

Makkelijk en snel de juiste doelgroep bereiken om uw bedrijf te promoten? NIKKI int voor duizenden leden in heel Nederland de sportcontributie. Al deze leden komen terecht op een betaalpagina, waar uw bedrijf in de schijnwerpers staat!

Hoe werkt dat precies? Wanneer een lid het openstaande bedrag heeft betaald, komt hij of zij direct terecht op een betaalpagina. Deze betaalpagina is gekoppeld aan de regio waar het lid inwoner van is. Dit betekent dat wij meerdere betaalpagina’s hebben die regio gebonden zijn.

Waarom is dit voor u interessant? NIKKI biedt u de mogelijkheid om voor een klein bedrag per maand op onze betaalpagina te adverteren. U kunt zelf kiezen op welke pagina’s u wilt adverteren. Doordat alle leden uit uw regio op die pagina landen, bereikt u als ondernemer gemakkelijk de juiste doelgroep.

De prijs wordt bepaald in overleg! Daarnaast zijn de advertenties vrij in te delen met bijvoorbeeld een logo, quote of een afbeelding. Ook is het mogelijk dat wij voor u een passende advertentie maken, zodat u daar zelf geen werk aan heeft.

Goed om te weten is dat er maar 6 advertentieplaatsen per regio pagina beschikbaar zijn. Wil u deze exclusieve kans niet missen om als één van de eersten te adverteren op onze betaalpagina’s en daarbij gericht uw doelgroep te bereiken?

Laat uw gegevens achter

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.